Slide1

A művészet csak egy mód a sok közül,

AMIVEL KIFEJEZHETED ÖNMAGAD.

Kedves látogatók!

Örömmel és várakozással ajánlom az alábbiakat. Az elmúlt héten találkoztam a Faragó Gábor és Krisztina művész házaspárral, akik a míves pertékák alkotói. Személyes találkozónkon lehetőséget kaptam, hogy a termékeiket nagykereskedelmi áron terjeszthessem az iskolákban és az óvodákban.

A közelgő téli ünnepek és a kreativitás egyesítésével csodálatos lehetőségek adódhatnak. Honlapunkon közzé tesszük mindazt, amit Krisztina és Gábor alkotott, azért, hogy a gyermekek és a felnőttek kreatív, alkotó tevékenysége minél jobban kiteljesedjen a család, barátok, ismerősök örömére. Néhány képet mellékelek, de a megrendelők menü pontban miden képpel és árral elérhető.

Szeretném, ha jelentkeznének olyan iskolák, óvodák, ahová a művészeket meghívva kreatív foglalkozáson készíthetné el mindenki a kiválasztott téli vagy karácsonyi ajándékát. A költségek az ő úti költségük és mindenki a kiválasztott termék árát fizeti.

Kérem, hogy jelentkezzenek és megszervezzük az alkotó délutánt, vagy éppen a délelőttöt.

Jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérem.

Néhány képet itt mutatunk. A teljes képes ajánlatot árakkal, a míves portékák almenüben találják.

  

footer_logo

Cím: 3291 Vámosgyörk, Visontai Kovách László u. 2.